Om thaimassasje

Thaimassasje er blitt praktisert i over 2000 år.

Bestill time

Thaimassasje brukes først og fremst som en forebyggende behandling.

Når kroppen fungerer godt og energien er balansert, føler man seg lykkelig, avslappet, energisk og fri for stivhet og smerter.

Ikon - vitalitet

Tradisjonell thaimassasje har blitt praktisert i sin nåværende form i minst 2000 år, og er basert på teorien om den indre energistrømmen og energibalansen i all helse og helbredelse

Ikon - naturlighet

Thai medisinens teori er at kroppens vitale livsenergi strømmer langs sene-linjene i kroppen. Denne energien gir kraft til alle fysiske, psykiske og følelsesmessige prosesser i kroppen. Enhver ubalanse eller blokkering kan forårsake smerte og eller sykdom.

Ikon - person

Thaimassasje brukes først og fremst som en forebyggende behandling. Det er helheten, balansen og en sunn kropp, som bidrar til å forebygge smerte og sykdom.

Det sies at thaimassasje er som å få behandling av en akupunktør, en kiropraktor og en muskelterapeut på en gang.

Om Herbal massasje

Denne type massasje er trolig minst 5000 år gammel og kommer opprinnelig fra Thailand. Man brukte historisk spesielle urter og planter etter hemmelige oppskrifter for å lindre smerter, verkende muskler, øke 
blodsirkulasjon og behandle betennelser og andre plager samt å hjelpe utskillelse av avfalls-stoffer.

Kort fortalt bruker man et utvalg av friske eller tørkede thai urter (vanligvis: plai, ingefær, gurkemeie, sitrongress, kaffir lime, tamarin, kamfer, zedoary) som pakkes sammen til en «urtepute» eller innpakning/kompress - som deretter dampes og brukes til å massere med. Den varme urteputen masseres direkte på huden og føles veldig behagelig og avslappende. Denne teknikken kombinerer både varme-terapi, aroma-terapi og urte-terapi. Varmen, duften og massasjen gir sammen en total avslapping. Løser opp spenninger og stress, kan lindre smerte og gir deg følelsen av velvære.

Om fotmassasje

Refleksologi / fotsoneterapi / fotmassasje er en gammel behandlingsform. Opphavet til metoden er uvisst, men det hevdes at metoden både ble brukt i Kina så langt tilbake som 4000 år, og i det gamle Egypt. Metoden ble også flittig brukt av indianere i Nord- og Mellom-Amerika.

Teorien tar utgangspunkt i at kroppen har et nettverk av sonesystemer. Som følge av sonesystemet vil punktmassasje kunne påvirke hele organismen, herunder muskel- og skjelettsystemet, hormonsystemet, immunforsvaret, nervesystemet, sirkulasjonssystemet, sanseorganene og de indre organene.

Behandlingen består hovedsakelig av punktmassasje. En soneterapeut behandler ut ifra teorien om at reflekspunktene under føttene representerer hele organismen.